Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Якубчак О. М. 
Мікробіологічні показники яловичини залежно від заключної обробки туш / О. М. Якубчак, В. О. Загребельний, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 182-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__48
  Повний текст PDF - 789.038 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Якубчак О.
  • Загребельний В.
  • Муковоз В.
  • Карпуленко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Якубчак О. М. Мікробіологічні показники яловичини залежно від заключної обробки туш / О. М. Якубчак, В. О. Загребельний, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 182-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__48.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського