Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Якубчак О. М. Мікробіологічні показники яловичини залежно від заключної обробки туш / О. М. Якубчак, В. О. Загребельний, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 182-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Якубчак О. М. Мікробіологічні показники яловичини залежно від заключної обробки туш / О. М. Якубчак, В. О. Загребельний, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 182-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__48. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |