Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Декуша А. В. 
Теплофизические характеристики водных растворов гидролизованных белков / А. В. Декуша, Э. К. Жукотский, С. А. Иванов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__38
  Повний текст PDF - 476.658 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Декуша А.
  • Жукотский Э.
  • Иванов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Декуша А. В. Теплофизические характеристики водных растворов гидролизованных белков / А. В. Декуша, Э. К. Жукотский, С. А. Иванов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__38.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського