Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Очколяс Е. Н. Оценка возможности использования БАД из ламинарии и фукуса в качестве ингредиентов для питания оздоровительного назначения / Е. Н. Очколяс, Т. К. Лебская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Очколяс Е. Н. Оценка возможности использования БАД из ламинарии и фукуса в качестве ингредиентов для питания оздоровительного назначения / Е. Н. Очколяс, Т. К. Лебская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__36. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |