Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Очколяс Е. Н. 
Оценка возможности использования БАД из ламинарии и фукуса в качестве ингредиентов для питания оздоровительного назначения / Е. Н. Очколяс, Т. К. Лебская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__36
  Повний текст PDF - 612.976 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Очколяс Е.
  • Лебская Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Очколяс Е. Н. Оценка возможности использования БАД из ламинарии и фукуса в качестве ингредиентов для питания оздоровительного назначения / Е. Н. Очколяс, Т. К. Лебская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__36.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського