Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Ильева Е. С. Сравнительная характеристика пищевой ценности плодовых соков, полученных диффузионным и прессовым методами / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ильева Е. С. Сравнительная характеристика пищевой ценности плодовых соков, полученных диффузионным и прессовым методами / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |