Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ильева Е. С. 
Сравнительная характеристика пищевой ценности плодовых соков, полученных диффузионным и прессовым методами / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__24
  Повний текст PDF - 801.229 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ильева Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ильева Е. С. Сравнительная характеристика пищевой ценности плодовых соков, полученных диффузионным и прессовым методами / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського