Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Мардар М. Р. 
Теоретичні основи проектування екструдованих зернових продуктів з урахуванням споживчих переваг / М. Р. Мардар // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 269-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__65
  Повний текст PDF - 832.756 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мардар М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мардар М. Р. Теоретичні основи проектування екструдованих зернових продуктів з урахуванням споживчих переваг / М. Р. Мардар // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 269-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__65.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського