Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шутенко Е. И. 
Особенности переработки нута шелушенного колотого в крупы дробленные номерные и муку / Е. И. Шутенко, А. А. Донец, Р. С. Давидов, Т. З. Москвина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__4
  Повний текст PDF - 589.704 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутенко Е.
  • Донец А.
  • Давидов Р.
  • Москвина Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутенко Е. И. Особенности переработки нута шелушенного колотого в крупы дробленные номерные и муку / Е. И. Шутенко, А. А. Донец, Р. С. Давидов, Т. З. Москвина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Давидов Роман Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського