Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Иоргачева Е. Г. 
Влияние нехлебопекарных видов муки на изменение качества бисквитных полуфабрикатов при хранении / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__29
  Повний текст PDF - 1.331 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Макарова О.
  • Котузаки Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Влияние нехлебопекарных видов муки на изменение качества бисквитных полуфабрикатов при хранении / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського