Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Бурдо О. Г. 
Неэнергоемкие пищевые добавки, натуральные красители и ароматизаторы / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Д. А. Харенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 221-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45%282%29__51
  Повний текст PDF - 382.893 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Терзиев С.
  • Ружицкая Н.
  • Харенко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Неэнергоемкие пищевые добавки, натуральные красители и ароматизаторы / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Д. А. Харенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 221-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Харенко Дмитро Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського