Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ряшко Г. М. 
Применение технологии низкотемпературного приготовления на предприятиях ресторанного хозяйства / Г. М. Ряшко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 337-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__83
  Повний текст PDF - 858.439 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ряшко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ряшко Г. М. Применение технологии низкотемпературного приготовления на предприятиях ресторанного хозяйства / Г. М. Ряшко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 337-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__83.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ряшко Галина Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського