Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Хомич Г. П. 
Фенольні сполуки ягід чорниці та їх зміни при різних способах переробки / Г. П. Хомич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__8
Враховуючи високий вміст фенольних сполук у складі ягід чорниці та їх різнобічну лікувально-профілактичну дію, доцільно одержувати на їх основі продукти харчування, збагачені БАР цієї сировини.
  Повний текст PDF - 2.084 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Фенольні сполуки ягід чорниці та їх зміни при різних способах переробки / Г. П. Хомич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського