Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Хомич Г. П. Фенольні сполуки ягід чорниці та їх зміни при різних способах переробки / Г. П. Хомич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__8 Враховуючи високий вміст фенольних сполук у складі ягід чорниці та їх різнобічну лікувально-профілактичну дію, доцільно одержувати на їх основі продукти харчування, збагачені БАР цієї сировини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. П. Фенольні сполуки ягід чорниці та їх зміни при різних способах переробки / Г. П. Хомич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |