Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Остроухова Е. В. Раса дрожжей как фактор формирования аромата натуральных сухих виноматериалов из винограда сорта Эким кара / Е. В. Остроухова, И. В. Пескова, П. А. Пробейголова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 272-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__67 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Остроухова Е. В. Раса дрожжей как фактор формирования аромата натуральных сухих виноматериалов из винограда сорта Эким кара / Е. В. Остроухова, И. В. Пескова, П. А. Пробейголова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 272-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__67. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |