Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ткаченко Д. О. 
Спосіб підвищення активності ферментів сусла під час спиртового зброджування / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, Л. В. Ткаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 269-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__66
  Повний текст PDF - 687.29 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко Д.
  • Шиян П.
  • Ткаченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко Д. О. Спосіб підвищення активності ферментів сусла під час спиртового зброджування / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, Л. В. Ткаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 269-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__66.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шиян Петро Леонідович (технічні науки)
  • Ткаченко Любов Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського