Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Галух Б. І. 
Зброджування вуглеводів та зміни фізико-хімічних показників бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин / Б. І. Галух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 232-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__58
  Повний текст PDF - 636.556 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галух Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галух Б. І. Зброджування вуглеводів та зміни фізико-хімічних показників бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин / Б. І. Галух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 232-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__58.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галух Богдан Іванович (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського