Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Давыдова Е. А. Влияние добавочных заквасочных культур рода Lactobacillus на формирование вкуса сыра, вырабатываемого при участии пропионовокислых бактерий / Е. А. Давыдова, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__57 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Давыдова Е. А. Влияние добавочных заквасочных культур рода Lactobacillus на формирование вкуса сыра, вырабатываемого при участии пропионовокислых бактерий / Е. А. Давыдова, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__57. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |