Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Давыдова Е. А. 
Влияние добавочных заквасочных культур рода Lactobacillus на формирование вкуса сыра, вырабатываемого при участии пропионовокислых бактерий / Е. А. Давыдова, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__57
  Повний текст PDF - 976.187 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Давыдова Е.
  • Заболоцкая Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Давыдова Е. А. Влияние добавочных заквасочных культур рода Lactobacillus на формирование вкуса сыра, вырабатываемого при участии пропионовокислых бактерий / Е. А. Давыдова, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__57.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського