Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Сухенко Ю. Г. 
Исследование химического состава и биологической ценности мяса африканского страуса / Ю. Г. Сухенко, В. Н. Семенюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 197-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__48
  Повний текст PDF - 702.451 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сухенко Ю.
  • Семенюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сухенко Ю. Г. Исследование химического состава и биологической ценности мяса африканского страуса / Ю. Г. Сухенко, В. Н. Семенюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 197-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухенко Юрій Григорович (1951–2020) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського