Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Головко М. П. Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |