Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Пивоваров П. П. Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи "Альгінат натрію – пробіотичні мікроорганізми" / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пивоваров П. П. Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи "Альгінат натрію – пробіотичні мікроорганізми" / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |