Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пивоваров П. П. 
Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи "Альгінат натрію – пробіотичні мікроорганізми" / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__28
  Повний текст PDF - 605.465 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пивоваров П.
  • Пивоваров Є.
  • Кондратюк Н.
  • Степанова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пивоваров П. П. Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи "Альгінат натрію – пробіотичні мікроорганізми" / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  • Степанова Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського