Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Свідло К. В. 
Технологія збиваних десертних страв геродієтичного призначення / К. В. Свідло, Д. В. Липовий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__27
  Повний текст PDF - 1.105 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Свідло К.
  • Липовий Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Свідло К. В. Технологія збиваних десертних страв геродієтичного призначення / К. В. Свідло, Д. В. Липовий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Свідло Каріна Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Карина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського