Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Черно Н. К. 
Отримання та характеристика біологічно активного гідролізату Lactobacillus acidophilus / Н. К. Черно, А. І. Капустян, В. В. Сейрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__23
  Повний текст PDF - 780.244 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черно Н.
  • Капустян А.
  • Сейрик В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черно Н. К. Отримання та характеристика біологічно активного гідролізату Lactobacillus acidophilus / Н. К. Черно, А. І. Капустян, В. В. Сейрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського