Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Черно Н. К. Отримання та характеристика біологічно активного гідролізату Lactobacillus acidophilus / Н. К. Черно, А. І. Капустян, В. В. Сейрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черно Н. К. Отримання та характеристика біологічно активного гідролізату Lactobacillus acidophilus / Н. К. Черно, А. І. Капустян, В. В. Сейрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |