Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шаніна О. М. 
Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв, А. Т. Теймурова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__46
  Повний текст PDF - 707.18 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Звєрєв В.
  • Теймурова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв, А. Т. Теймурова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Теймурова Анжеліка Тагирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського