Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Шаніна О. М. Вивчення впливу ферменту трансглютамінази на конфірмаційний стан білків борошняного тіста / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаніна О. М. Вивчення впливу ферменту трансглютамінази на конфірмаційний стан білків борошняного тіста / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |