Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Лебеденко Т. Є. Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна / Т. Є. Лебеденко, О. М. Кананихіна, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебеденко Т. Є. Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна / Т. Є. Лебеденко, О. М. Кананихіна, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |