Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Д’яконова А. К. 
Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів / А. К. Д’яконова, C. І. Вікуль, А. Д. Салавеліс, М. П. Коновал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__27
  Повний текст PDF - 731.185 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Д’яконова А.
  • Вікуль C.
  • Салавеліс А.
  • Коновал М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Д’яконова А. К. Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів / А. К. Д’яконова, C. І. Вікуль, А. Д. Салавеліс, М. П. Коновал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Салавеліс Алла Дмитрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського