Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ашуров Ф. Б. 
Повышение качества национальных хлебобулочных изделий с использованием модифицированных пищевых жиров / Ф. Б. Ашуров, З. О. Шодиев, Ф. Ф. Ашуров, Ш. Р. Гафуров, Б. Б. Расулов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__25
  Повний текст PDF - 613.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ашуров Ф.
  • Шодиев З.
  • Ашуров Ф.
  • Гафуров Ш.
  • Расулов Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ашуров Ф. Б. Повышение качества национальных хлебобулочных изделий с использованием модифицированных пищевых жиров / Ф. Б. Ашуров, З. О. Шодиев, Ф. Ф. Ашуров, Ш. Р. Гафуров, Б. Б. Расулов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського