Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Потапов В. О. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__98
  Повний текст PDF - 2.94 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапов В.
  • Перцевий М.
  • Гурський П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапов В. О. Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__98.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  • Гурський Петро Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського