Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Потапов В. О. Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__98 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Потапов В. О. Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__98.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |