Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Kuzelov A. 
Change of chemical constitution of the traditional Macedonian Sausage kept on different temperatures / A. Kuzelov // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 236-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__61
  Повний текст PDF - 347.29 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kuzelov A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kuzelov A. Change of chemical constitution of the traditional Macedonian Sausage kept on different temperatures / A. Kuzelov // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 236-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__61.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського