Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Осадчук И. В. 
Технологические аспекты использования соевых белков как дополнительных сырьевых ресурсов / И. В. Осадчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__41
  Повний текст PDF - 2.031 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осадчук И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осадчук И. В. Технологические аспекты использования соевых белков как дополнительных сырьевых ресурсов / И. В. Осадчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__41.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського