Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Янченко К. А. 
Обробка нітрозоґуанідином дріжджів як cпосіб підвищення активності фруктанлітичних ферментів / К. А. Янченко, Я. Б. Пауліна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 116-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__28
  Повний текст PDF - 745.963 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янченко К.
  • Пауліна Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янченко К. А. Обробка нітрозоґуанідином дріжджів як cпосіб підвищення активності фруктанлітичних ферментів / К. А. Янченко, Я. Б. Пауліна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 116-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янченко Костянтин Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського