Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Гонта І. А. Спаржа – цінна сировина для переробки / І. А. Гонта // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гонта І. А. Спаржа – цінна сировина для переробки / І. А. Гонта // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |