Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Тюрікова І. С. Вплив попередньої підготовки топінамбура на отримання біологічно цінного соку / І. С. Тюрікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тюрікова І. С. Вплив попередньої підготовки топінамбура на отримання біологічно цінного соку / І. С. Тюрікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |