Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Скрипник В. О. 
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 406-412. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__100
  Повний текст PDF - 1.297 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скрипник В.
  • Фарісєєв А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скрипник В. О. Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 406-412. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__100.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скрипник Вячеслав Олександрович (технічні науки)
  • Фарісєєв Андрій Геннадійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського