Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Иоргачева Е. Г. Использование безамилозной муки в технологии сырцовых пряников / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко, М. Н. Ильющенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Использование безамилозной муки в технологии сырцовых пряников / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко, М. Н. Ильющенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__42.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |