Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Макарова О. В. Вплив компонентів рецептури на зміни показників якості зернового хліба при зберіганні / О. В. Макарова, Г. Ф. Пшенишнюк, Г. С. Іванова, А. І. Левицька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макарова О. В. Вплив компонентів рецептури на зміни показників якості зернового хліба при зберіганні / О. В. Макарова, Г. Ф. Пшенишнюк, Г. С. Іванова, А. І. Левицька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |