Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Савченко-Перерва М. Ю. Iнтенсифiкацiя процесу сушiння молочних продуктiв / М. Ю. Савченко-Перерва, О. Р. Якуба // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 157-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%282%29__35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савченко-Перерва М. Ю. Iнтенсифiкацiя процесу сушiння молочних продуктiв / М. Ю. Савченко-Перерва, О. Р. Якуба // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 157-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |