Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Савченко-Перерва М. Ю. 
Iнтенсифiкацiя процесу сушiння молочних продуктiв / М. Ю. Савченко-Перерва, О. Р. Якуба // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 157-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%282%29__35
  Повний текст PDF - 190.234 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савченко-Перерва М.
  • Якуба О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савченко-Перерва М. Ю. Iнтенсифiкацiя процесу сушiння молочних продуктiв / М. Ю. Савченко-Перерва, О. Р. Якуба // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 157-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Савченко-Перерва Марина Юріївна (технічні науки)
  • Якуба Олександр Родіонович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського