Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Куликов А. В. 
Процесс обжаривания в оценке качества картофельных снеков / А. В. Куликов, Н. Н. Петюшев, М. П. Шабета, М. И. Котов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 137-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%282%29__31
  Повний текст PDF - 248.789 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Куликов А.
  • Петюшев Н.
  • Шабета М.
  • Котов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Куликов А. В. Процесс обжаривания в оценке качества картофельных снеков / А. В. Куликов, Н. Н. Петюшев, М. П. Шабета, М. И. Котов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 137-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського