Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Мурликіна Н. В. 
Емульгувальні властивості добавок ацилгліцеринної природи в м’ясних системах / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева, О. І. Упатова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 239-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__63
  Повний текст PDF - 1.536 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мурликіна Н.
  • Янчева М.
  • Упатова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мурликіна Н. В. Емульгувальні властивості добавок ацилгліцеринної природи в м’ясних системах / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева, О. І. Упатова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 239-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__63.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мурликіна Наталя Віталіївна (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  • Упатова Олена Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського