Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Kuzelov A. 
Changes in the chemical composition of musculus longissimus dorsi of pigs kept at different temperatures / A. Kuzelov, О. Savinok, T. Angelkova // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__57
  Повний текст PDF - 74.304 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kuzelov A.
  • Savinok О.
  • Angelkova T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kuzelov A. Changes in the chemical composition of musculus longissimus dorsi of pigs kept at different temperatures / A. Kuzelov, О. Savinok, T. Angelkova // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__57.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського