Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Kuzelov A. Changes in the chemical composition of musculus longissimus dorsi of pigs kept at different temperatures / A. Kuzelov, О. Savinok, T. Angelkova // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__57 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kuzelov A. Changes in the chemical composition of musculus longissimus dorsi of pigs kept at different temperatures / A. Kuzelov, О. Savinok, T. Angelkova // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__57. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |