Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Віннікова Л. Г. 
Зміни білків м'яса при заморожуванні / Л. Г. Віннікова, Г. О. Шарпе, К. Д. Янкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 208-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__54
  Повний текст PDF - 66.695 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Шарпе Г.
  • Янкова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Зміни білків м'яса при заморожуванні / Л. Г. Віннікова, Г. О. Шарпе, К. Д. Янкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 208-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__54.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Шарпе Ганна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського