Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Манолі Т. А. Дослідження зміни вологоутримувальної здатності м’язової тканини шпроту і смаку від масового вмісту хлориду калію у посольній суміші / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Манолі Т. А. Дослідження зміни вологоутримувальної здатності м’язової тканини шпроту і смаку від масового вмісту хлориду калію у посольній суміші / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |