Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Токар А. Ю. 
Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанів / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк, Л. М. Худік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__16
  Повний текст PDF - 74.563 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Токар А.
  • Миронюк С.
  • Худік Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Токар А. Ю. Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанів / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк, Л. М. Худік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Токар Анастасія Юхимівна (сільськогосподарські науки)
  • Худік Людмила Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського