Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Терзієв С. Г. 
Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, В. І. Саламаха, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__51
Розглянуто склад шламу кави та можливості виділення з нього цінних компонентів. Описано кінетику процесу сушіння шламу під дією ІЧ-випромінення залежно від товщини шару продукту та кількості підведеної енергії.
  Повний текст PDF - 487.638 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терзієв С.
  • Ружицька Н.
  • Саламаха В.
  • Малашевич С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терзієв С. Г. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, В. І. Саламаха, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Терзієв Сергій Георгійович (технічні науки)
  • Ружицька Наталія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського