Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Терзієв С. Г. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, В. І. Саламаха, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__51 Розглянуто склад шламу кави та можливості виділення з нього цінних компонентів. Описано кінетику процесу сушіння шламу під дією ІЧ-випромінення залежно від товщини шару продукту та кількості підведеної енергії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Терзієв С. Г. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, В. І. Саламаха, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__51.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |