Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Верешко Н. В. 
Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів / Н. В. Верешко, Д. О. Набоков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 179-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__49
  Повний текст PDF - 79.303 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верешко Н.
  • Набоков Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верешко Н. В. Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів / Н. В. Верешко, Д. О. Набоков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 179-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Набоков Дмитро Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського