Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Верешко Н. В. Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів / Н. В. Верешко, Д. О. Набоков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 179-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__49 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Верешко Н. В. Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів / Н. В. Верешко, Д. О. Набоков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 179-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__49.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |