Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Руднєва Л. Л. 
Особливості способів виділення і застосування восків, одержаних з рослинної сировини / Л. Л. Руднєва, О. В. Лакіза, І. М. Демідов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 176-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__48
  Повний текст PDF - 78.787 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Руднєва Л.
  • Лакіза О.
  • Демідов І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Руднєва Л. Л. Особливості способів виділення і застосування восків, одержаних з рослинної сировини / Л. Л. Руднєва, О. В. Лакіза, І. М. Демідов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 176-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Руднєва Лариса Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського