Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Дорохович В. В. 
Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 167-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__46
  Повний текст PDF - 85.987 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович В.
  • Ковбаса В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович В. В. Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 167-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Вікторія Віталіївна (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського