Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Кондратова И. И. Влияние фермента протеолитического действия на структурно-механические свойства теста для растворимого печенья / И. И. Кондратова, К. Н. Гершончик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 152-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кондратова И. И. Влияние фермента протеолитического действия на структурно-механические свойства теста для растворимого печенья / И. И. Кондратова, К. Н. Гершончик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 152-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__42. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |