Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Сафонова О. М. 
Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Ю. В. Камбулова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 131-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__37
  Повний текст PDF - 97.73 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сафонова О.
  • Гавриш Т.
  • Камбулова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сафонова О. М. Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Ю. В. Камбулова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 131-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сафонова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Камбулова Юлія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського