Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Погожих М. І. 
Пористість швидковідновлювальної каші, отриманої з використанням сушіння змішаним теплопідводом / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В. Жеребкін, О. М. Сафонова, О. А. Холодова, А. В. Бородіна, Т. А. Єпіхіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__17
  Повний текст PDF - 139.709 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Пак А.
  • Жеребкін М.
  • Сафонова О.
  • Холодова О.
  • Бородіна А.
  • Єпіхіна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Пористість швидковідновлювальної каші, отриманої з використанням сушіння змішаним теплопідводом / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В. Жеребкін, О. М. Сафонова, О. А. Холодова, А. В. Бородіна, Т. А. Єпіхіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  • Жеребкін Максим Васильович (технічні науки)
  • Сафонова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Холодова Олена Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського