Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Савінок О. М. Аналіз впливу різних способів охолодження на показник рН м’яса / О. М. Савінок, О. С. Титлов, В. В. Рибак, А. Кузелов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__61 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савінок О. М. Аналіз впливу різних способів охолодження на показник рН м’яса / О. М. Савінок, О. С. Титлов, В. В. Рибак, А. Кузелов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__61. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |