Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Савінок О. М. 
Аналіз впливу різних способів охолодження на показник рН м’яса / О. М. Савінок, О. С. Титлов, В. В. Рибак, А. Кузелов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__61
  Повний текст PDF - 3.846 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савінок О.
  • Титлов О.
  • Рибак В.
  • Кузелов А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савінок О. М. Аналіз впливу різних способів охолодження на показник рН м’яса / О. М. Савінок, О. С. Титлов, В. В. Рибак, А. Кузелов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__61.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського