Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Подмазко И. А. 
Использование аккумуляции холода для камер термообработки пищевых продуктов / И. А. Подмазко, М. Г. Хмельнюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__11
  Повний текст PDF - 1.711 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Подмазко И.
  • Хмельнюк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Подмазко И. А. Использование аккумуляции холода для камер термообработки пищевых продуктов / И. А. Подмазко, М. Г. Хмельнюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хмельнюк Михайло Георгійович (1953–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського