Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Долінський А. А. Нові можливості використання лецитину / А. А. Долінський, Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, Е. К. Жукотський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Долінський А. А. Нові можливості використання лецитину / А. А. Долінський, Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, Е. К. Жукотський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__42.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |