Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Долінський А. А. 
Нові можливості використання лецитину / А. А. Долінський, Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, Е. К. Жукотський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__42
  Повний текст PDF - 223.837 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Долінський А.
  • Шаркова Н.
  • Авдєєва Л.
  • Жукотський Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Долінський А. А. Нові можливості використання лецитину / А. А. Долінський, Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, Е. К. Жукотський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Долінський Анатолій Андрійович (1931–2022) (технічні науки)
  • Авдєєва Леся Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського